fbpx

Onze aanpak

Jouw idee

Wij staan klaar om uw lasproject samen te bespreken. Van tafel tot tuinpoort, of heb je eerder een zwart metalen trap in gedachte? Ciweld gaat samen met jou op zoek naar de beste oplossing. We bespreken de eisen en geven advies in elke fase van het project. Onze kennis in het vak en ontwerp zorgen ervoor dat je op twee oren kan slapen. Jij bepaalt de richting en wij creëren de uitwerking ervan.

Een prijsofferte op maat

Nadat alle details besproken zijn, maken we een offerte op maat. Deze prijsofferte bevat altijd een duidelijke weergave van levertermijn, geleverde werk en de bijhorende prijs. Wij staan voor duidelijke afspraken en een zorgeloos proces. Ons nauw contact met de metaalhandel zorgt ervoor dat we steeds op de hoogte zijn van correcte prijzen.

Meten is weten

Jouw project wordt technisch uitgewerkt en hierbij bekijken we elk detail voor een kwaliteitsvol eindproduct. Wij denken voor we doen.

Vakmanschap

Wij combineren technische kennis, ontwerp en vakmanschap onder één dak. Onze korte & directe communicatielijnen zorgen voor een snelle en kwaliteitsvolle doorloop. Wij blinken uit in professionaliteit en dat is onze sterkste troef. 

Metalen poort

Eindresultaat

Wij maken tijdig afspraken voor het inplannen van montages en werken ter plaatse. Wij verzorgen een correcte afhandeling van het geleverde werk.