fbpx

Inrichting Carptrailers

Op deze pagina vind je op maat gemaakte inrichtingen voor aanhangwagens en Carptrailers. Bij alle onderdelen staat uitleg en foto’s. Heb je toch nog graag meer informatie of ben je benieuwd naar de prijzen? Onderaan deze pagina vind je een aanvraagformulier.

Kantelbed - Karpervissen

bed camper
camper inrichten

Dit model van kantelbed is specifiek ontwikkeld voor de karpervisser. Het is een stevig en comfortabel bed en tegelijk zorgt het voor een slimme indeling van het laadruim. Door het bed kantelbaar te maken is het geschikt voor vrijwel elke hengelsituatie. Je trailer wordt in één handomdraai een mobiele bivvy en transport aanhanger in één. Het ontwerp is afgestemd op de gangbare moderne hengelsport artikelen. Deze constructie wordt op bestelling gemaakt. Daardoor kun je verschillende breedtes kiezen die passend zijn voor jouw keuze matras.

Ciweld kantelbed in de praktijk

camper zelf inrichten
Iron bivvy
camper bouwen
rubberboot karpervissen
camper bouwen
Meer informatie en prijzen? Neem contact op via de contactpagina

Led verlichting interieur

Elke Carptrailer kan uitgerust worden met Led verlichting. De twee zones kunnen apart worden geschakeld. Er wordt enkel gebruikt gemaakt van hyrdo schakelaars die uitermate geschikt zijn voor jacht en hengelsport. Dit heldere led licht helpt je bij donkere momenten en tijdens de nachtelijke uren. De verlichting kan makkelijk gevoed worden door een standaard watersport accu van 12V. Onderstaande led lichten zijn zeer energiezuinig.

led verlichting camper
Meer informatie en prijzen? Neem contact op via de contactpagina

Buitenspot

De buitenspot is super handig als je in het donker een hele zone voor je aanhangwagen wil gaan verlichten. Deze spot geeft echt voldoende licht om een zone van 10m voor je carptrailer licht te gaan maken. Ideaal als je wilt verkassen, opruimen, vissen wilt afdrillen of gewoonweg als hulp wanneer meer licht vereist is. Deze spot is eveneens met leds en zeer energiezuinig voor de hoeveelheid licht die wordt opgewekt. De waterdichte behuizing maakt de spot ideaal voor outdoor activiteiten.

bestelwagen vissen
Meer informatie en prijzen? Neem contact op via de contactpagina

USB-laadpunt

Tegenwoordig hebben we allemaal elektronica bij ons zoals smartphone, tablet, hoofdlamp, voerboot, dieptemeters etc. Al deze artikelen kunnen ofwel rechtstreeks op de accu ofwel via onderstaand USB laadpunt opgeladen worden. Dit is een zodanig essentieel onderdeel geworden van ons comfort dat het ook in het gamma van opties voor de carptrailers niet mag ontbreken.

USB laadstation accu

Maatwerk

Ciweld is meer dan alleen dealer van aanhangwagens. Vanuit mijn eigen werkplaats voeg ik toegevoegde waarde toe zodat jij de perfecte match krijgt voor jouw doeleinden. Heb je een bepaalde inrichting voor ogen die niet standaard op deze website staat? Ook naar dat verhaal luister ik graag om te zien waarmee ik je kan verder helpen. Je kan me altijd benaderen voor maatwerk door onderstaand formulier in te vullen. Mijn specialisatie situeert zich in slimme oplossingen en op maat werken voor een specifieke situatie.

carptrailer
e-bike trailer
iron bivvy

Meer informatie en prijzen weten? Doe je aanvraag hieronder