fbpx

Wie is Ciweld?

Hallo!  Ik ben Michel, ontwerper en fabrikant van metaalconstructies, fietskarren & mobiele transportmiddelen.  In 2020 richtte ik Ciweld op, mijn metaalconstructiebedrijf gericht op maatwerk. Het ene project volgde al snel het andere op. Gaandeweg kwam ik naast metaal op maat ook terecht in de niche van het transport per fiets en voor outdoor activiteiten. Ciweld is het beste in mij dat naar boven komt: het is een mix van kennis, innovatie, gedrevenheid en liefde voor buitenactiviteiten. Een unieke mix die resulteert in tevreden klanten.

Ciweld Michel Poels
metalen trap

Mijn Missie

Ik wil mijn kennis en vakmanschap delen om op die manier positieve verandering te genereren bij mijn klanten. Die positieve groei omarmt elke uitdaging en zorgt voor een bloeiende toekomst.

Zeer kenmerkend voor de fietskarren wil ik tonen aan de buitenwereld dat een fiets meer is dan alleen een middel om jezelf te verplaatsen. Door het gebruik van mijn op maat gemaakte transportoplossingen maak ik namelijk moeilijk bereikbare locaties vlot bereikbaar, met eender welke uitrusting dan ook! Ik daag mijn klanten graag uit om meer de fiets te nemen, om hen zo nog meer te laten genieten van het buitenleven. 

Waarom kiezen voor Ciweld?

Ik bied mijn klanten een totaalpakket aan. Dit bestaat uit ontwerp, fabricatie, verkoop, installatie en naservice onder één dak. Bovendien plaats ik een persoonlijke aanpak voorop, door mee te denken bij iedere uitdaging. Ciweld biedt de charme en korte keten van een klein constructiebedrijf met de uitgebreide vakkennis van een professional die gewoon is om op hoog niveau te werken.

  • Lasingenieur & vakman in één
  • Eigen werkplaats in België
  • Jarenlange ervaring in metaalbewerking, metaal op maat, outdoor en fiets
  • Professionele afhandeling & planning
  • Klangerichte aanpak
hekwerk modern
tafel staal modern

Belgische kwaliteit

Mijn kijk op kwaliteit is heel duidelijk. De beste kwaliteit op de markt aanbieden om langdurig gebruik te kunnen waarborgen. Ciweld producten zijn de perfecte combinatie tussen doordacht ontwerpen, slim construeren, moderne technieken en de beste kwaliteit grondstoffen. Dit zorgt voor een kwalitatief product over de hele lijn. Ik werk vanuit  een eigen werkplaats in Lier en heb nauwe samenwerking met lokale partners en leveranciers voor het realiseren van mijn projecten. Ciweld creaties zijn daardoor stuk voor stuk duurzaam en handgemaakt in België.

Activiteiten

Fietstrailers
Cargo fietskar

Dé allerbeste kwaliteit fietskarren op de markt vind je bij Ciweld. Flexibel maatwerk in eigen atelier maakt dat Ciweld een zeer uitgebreid gamma heeft dat bovendien uniek is in heel de Benelux. Ciweld is ondertussen uitgegroeid tot een begrip op de markt van fietskarren en transportmiddelen.

Metaalconstructies
Metalen poort

Metalen trappen, tuinpoorten, staal, rvs, aluminium, metaal op maat, op maat zagen van metalen,… Ciweld is de betrouwbare partner voor kleine tot middelgrote metaalconstructies.

Aanhangwagens
Carptrailer

Op zoek naar de ideale trailer voor buitenactiviteiten zoals hengelsport, surfen, wielrennen of iets anders? Ciweld is jouw ideale partner hiervoor.

Klantverhalen in de spotlight

Leo Keur
Leo Keur
15 Januari 2024
Ik heb bij ciweld een fantastische fietskar gevonden en gelijk besteld. Snelle levering en prima service en uitleg ,degelijke kar sterk en mooi afgewerkt . Erg blij mee .
stef D'hondt
stef D'hondt
15 Januari 2024
Zeer professionele ondersteuning gekregen bij het samenstellen van een fiets kar. Top
Danny Roeters
Danny Roeters
14 Januari 2024
Hele mooie fietskar .Helemaal naar mijn wensen gemaakt. Rijd fantastisch. Een aanbeveling voor iedereen.
Rini Griffioen
Rini Griffioen
14 Januari 2024
Topservice en topkwaliteit! Erg blij met de fietskar 🙂
An Wouters
An Wouters
14 Januari 2024
Michel is erg gepassioneerd in wat hij doet en gaat keer op keer voor perfectie in zijn creaties. Kwaliteit en vriendelijkheid ten top!
louis kennis
louis kennis
13 Januari 2024
Zeer goede kwaliteit, echt vakmanschap. Ben zeer tevreden en raad iedereen het aan
Vince Hubregtse
Vince Hubregtse
15 September 2022
Fantastisch service en zeer proper werk afgeleverd
Joeri De Nil
Joeri De Nil
2 Juli 2022
Voor de beste fietskar voor alle soorten visserijen moet je bij Ciweld zijn. Altijd een goede service en een supergoede uitleg. Een supervakman. Thx voor de service 👍👍👍

Jouw project opstarten?

Op Zoek naar Maatwerkoplossingen? Contacteer Ciweld Vandaag Nog